Hispano-roomalaisen gladiaattorin (VIII) Aleksanterin elämäkerta

Hispano-roomalaisen gladiaattorin (VIII) Aleksanterin elämäkerta

Hei taas, kaikki, gladiaattorini, anteeksi, että olen viettänyt niin kauan kirjoittaa, mutta tiedät hälinästä, joka minulla on uuden tuotemerkin kanssa vaatteissa, lisäravinteissa, kuntosalilla jne., Mutta tärkeä asia on, tässä olen taas. Viimeisessä elämäkerrassa kerroin teille vähän elämästäni kasarmissa, koska # 39 jatkaa tarinaa:

Kuten totesin, kehonrakennuksella on kulunut pitkä matka viime vuosina. Kasarmissani oli kehonrakentajapoika ja kun näit mitä poika syö (keitetyt munat), näet mitä hän teki:
Eräänä päivänä puhdistaessani uusien tilojen suihkut, jotka hoitivat rekrytoinnit lipun kirottuaan, huomasin, että siellä oli veden lämpötilan säädin (täydellinen keittämiseen lol) ja jos minun piti jäädä kasarmiin syystä, että ulkopuolella (jotkut keittiöpalvelu), joista monia tehtiin yrityksessäni, otin munia, joista siellä ollut siviilikokki antoi minulle ja annoin minulle mitä pyysin. Kehonrakennuslehdet olivat viileitä, hän sanoi, että hän ei treeni, koska he olivat kertoneet hänelle, että jos hän lopettaa sen tekemisen, hän rasvaa ja lihansa putoavat (tämä kuulostaa monille), että lause oli tuolloin myyttinen, ja minä luulen, että vielä tänäänkin kuuntelen.

http://3.bp.blogspot.com/-Luu7wAdQSEA/USYMiXJnWnI/AAAAAAAAAfA/yNB4op8EVrs/s1600/IMG-20130221-WA0002.jpg

Minä, otin ruokaa erittäin vakavasti, voit uskoa minua, otin lounaslaatikot nähdessäni vanhemman kumppanin ruoka-asioillaan sekä sen, mitä hän näki lehdissä, ja myös oppin tekemään itselleni valkoista riisiä, pastaa, perunaa. .. asioita, joita kukaan tietää, mutta että minä, kuten äitini teki kaiken minulle, tuli aika, jolloin hän sanoi minulle, miksi hän söi näin? että jotta ateriat olisivat niin raikkaita, jos hän tekisi siitä paremman minulle. En luottanut hänen aterioihinsa, otin sen vakavasti, minulle kuin se olisi minun ”uskonto” ja minulle se on.

huomasin sen ”äiti” kun tein, se maistui rikkaammalta, maukkaammalta, hän sanoi ”ei” mutta vau! Sain kiinni hänestä, joka kaatoi vähän öljyä, suolaa ja mausteita … kuten mikä tahansa äiti ja enemmän noina vuosina he ajattelevat ja luulevat, että hän ei ruokkisi minua. Se on, että minä, kun olin lomalla ja nukkui kotona, kun olin veteraani, kun palasin seuraavana päivänä, menin reppuni kanssa (grillattu kana, kypsennetty pohja, pastaa, riisiä, perunaa …) menemme arsenaali. Kiitos hyvää, että noina vuosina he alkoivat ottaa jotain pois ”huurteinen” tyyppi, joka ei ole kuin nyt, kun menet ”mercadona” ja meille on kaikkea. Olen ajatellut, että omistaja on kehonrakentaja, tai hän pitää urheilustamme.
Kuten aiemmin mainitsin, reppuani onnistuin päivät, jotka minun piti jäädä ja mitä minulla ei ollut munina, pääsin sinne (muista keittää). Sitten koulutuksessa etsin elämää niin kuin pystyin, joskus jouduin viettämään yli muutaman päivän yksinäisyydessä, koska omalla tavallaan se on vankila, kyllä, ei voi mennä paikkaan, jolla on vapaus lähteä ja tulla (vankila minulle).

LUKEA  Salainen painonnostustekniikka päivittäisiin harjoitteluisi

Joka tapauksessa, kun voisin hiipiä ”viileä” upseerit # 39; kuntosali ja jos ei liian, koska löysin akselin, johon lisäsin joidenkin työpajassa löytämienni betonilohkojen painon ja vein sen kuntosalille virkamiehen nro 39 luvalla, jolla oli harrastus. En ymmärtänyt sitä, miksi en koskaan nähnyt kehonrakentajapoikaa näissä kuntosaleissa, joita käytin kun olin kasarmissa …… Minä sanon teille, jos näin hänet uudestaan ​​vai ei … vasta kun seuraava gladiaattorit !! 

Share