Keskeytettiin kehonrakennuksen mestaruuskilpailu sen jälkeen kun osallistujat olivat massiivisesti luopuneet

Keskeytettiin kehonrakennuksen mestaruuskilpailu sen jälkeen kun osallistujat olivat massiivisesti luopuneet

 

Keskeytettiin kehonrakennusmestaruuskilpailut sen jälkeen kun osallistujat olivat massiivisesti hylänneet dopinginvastaisen valvonnan.

Toisessa 2018 turnauksessa otettiin näytteitä 12 osallistujasta, ja havaittiin viisi positiivista.

IFBB-Euskadi keskeytettiin massiivisen luopumisen vuoksi. Arkisto

 IFBB-Euskadi (Kansainvälinen kehonrakennuksen ja kuntoilun liitto) kuntosalin ja kehonrakennuksen mestaruus , joka pidettiin viime sunnuntaina Santurtzissa (Bizkaia), piti keskeyttää suurin osa osallistujista luopui kilpailusta , yksi Kun he oppivat, että antidopingtestejä suoritetaan.

Baskimaan hallituksen liikunnan ja urheilun pääosaston alainen Baskimaan antidopingvirasto (EAA-AVA) muistutti, että viime toukokuussa IFBB-Euskadi ja AVA allekirjoittivat yhteistyösopimuksen kyseiselle viranomaiselle. tämä virasto voisi suorittaa dopingvalvontaa mainitun yhdistyksen järjestämissä kilpailuissa Baskimaan itsehallintoalueella.

Tämän yhteistyösopimuksen seurauksena AVturt jatkoi Santurtzissa 16. kesäkuuta 2018 pidetyssä kilpailussa dopingvalvontaa, jonka tulokset välitettiin IFBB-Euskadille.

Tässä mielessä AVA on määritellyt, että sen työ rajoittuu kantamiseen dopingvalvonta IFBB-Euskadi -kilpailuissa, on tämä yhdistys, joka tulosten saatuaan vastaa mahdollisten kurinpitomenettelyjen käsittelystä, joita voi olla ennen dopingiaineiden käytön mahdollisia rikkomuksia.

Viisi positiivista

Edellä mainitun 16. kesäkuuta 2018 tehdyn dopingkontrollin tapauksessa näytteet otettiin maasta 12 osallistujaa, joista viisi antoi positiivisen analyyttisen raportin yhdelle tai useammalle erityyppiselle aineelle (anaboliset aineet, piristeet, diureetit ja sosiaaliset lääkkeet).

Samoin IFBB-Euskadi-kilpailun yhteydessä, joka pidettiin viime sunnuntaina Santurtzissa, AVA: ssa, ilman ennakkoilmoitusta ”kuten on tapana ja toivottavaa”, esiteltiin kilpailupaikalla voimassa olevan yhteistyösopimuksen puitteissa, suorittaa sarja dopingtestejä.

Tapahtuman alkamisen jälkeen, koska punnitus oli jo suoritettu hetkiä ennen AVA: n nimeämien dopinginvalvonta-aineiden ilmestymistä, suurin osa osallistujista lähti tapahtumasta, tilanne pakotti organisaation keskeyttämään testin.

Vaikka edustajat tekivät asianmukaiset valmistelut dopingvalvonnan suorittamiseksi, järjestäjä ilmoitti heille tämän kilpailun keskeyttämisestä sen jälkeen kun suurin osa osallistujista oli luopunut.

Kokeen hylkääminen

Tämä vetäytyminen tapahtui, kun osallistujat olivat tietoisia siitä, että AVA oli osallistunut tapahtumaan dopingvalvonnan suorittamiseksi. Joka tapauksessa hän selitti sen ”tämä ei tarkoita, että osallistujat luopuvat kilpailusta johtuen dopingvalvonnasta . ” ”Tämän lausunnon on joka tapauksessa annettava IFBB-Euskadi (järjestäjä) ja / tai osallistujien,” hän lisäsi.

LUKEA  Mikä on Synthol: Aine, joka Popeye pisti ruumiinsa ja joka vaaransi hänen elämänsä

Samoin AVA on todennut, että kansainvälisillä foorumeilla tai dopingin torjunnan alaisissa kokouksissa, joihin tämä virasto on osallistunut, Baskimaan kansallisena dopinginvastaisena viranomaisena on ollut tiedossa, että ”jossa on huomattava ongelma dopingiaineiden käytössä, se on fyysinen kehonrakennus ja kunto. ”

”Juuri tästä syystä katsottiin aiheelliseksi tehdä yhteistyösopimus yksikön kanssa, joka pääasiassa järjestää mainitun toiminnan tapahtumia valtion tasolla ja Baskimaan itsehallintoalueella,” hän päätteli.

Share