Laihtua heti: laihdutetaan ja saadaan lihaksia

Laihtua heti: laihdutetaan ja saadaan lihaksia

Laihduta rasvaa ja lihaksia kasvaa

 

RASVAN menettäminen ja lihan saaminen

Painonpudotuksen vähentämiseksi rasvaa mutta saada lihaksia samalla, paras vaihtoehto on liittyä kuntosali Albacetessa  joka tarjoaa täydentävän ravitsemuspalvelun, kuten Kuntosalin energia.

Ravitsemusasiantuntijoiden neuvot ja tuki ovat välttämättömiä laihtumisen riittävyyden kannalta. Lisäksi ehdottamaasi suunnitelmaa mukautetaan ominaispiirteisiisi ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Sekä tyyppisen harjoituksen, jonka haluat tehdä.

MITÄ RAJOITTELIJALLA KÄSITTELYÄ ENNEN ALOITTAMISTA?

Ennen työn aloittamista ravitsemusterapeutti tekee  tentti selvittääksesi terveytesi  ja tiedustella syömistapojasi. Tällä tavoin se auttaa sinua selvittämään, mitkä ovat hyödyllisiä ja mitkä sinun tulisi vähitellen karkottaa. Se tahtoa myös  arvioida urheilutapoja  sinulla on ja toistaiseksi koulutustasi. Joten voit tietää ne, joista pidät eniten. Ne, jotka ovat aiheuttaneet sinulle vammoja, tai yksinkertaisesti ne, jotka sinusta tuntuu tekeväsi.

Tästä alustavasta tutkimuksesta ja kun tiedät nämä näkökohdat itsestäsi, sinä  osaa laatia määritellyn harjoitteluohjelman ja säätää ravitsemusohjelmaa  omiin erityispiirteisiisi. Terveytesi lisäksi on tärkeää mukauttaa yleinen painonpudotussuunnitelma työaikatauluihisi. Tai myös perhevelvoitteisiisi ja muihin olosuhteisiin, jotka edellyttävät ratkaisevan tekijän. Tällä tavoin on helpompaa ja tyydyttävämpää saavuttaa ehdotettu tavoite.

https://gimnasioenergyalbacete.es/wp-content/uploads/2018/04/fitness-nutricion.jpg

EDUT, JOTKA AVATTAMAT GYMITI RAJOITTAJAA

Ravitsemuspalvelun pitämiseen samassa kuntosalissa on monia etuja, etenkin kuntosalin takia  kuntoon liittyvä yhteys  ja muut tieteet. Painonpudotus hallitulla ja terveellisellä tavalla ei ole vain  puute  ruumis rasva , sinun on myös opittava syömään terveellisesti ja suorittamaan sopivin harjoittelu.

MITEN RAKENNEMISTAJAMME TOIMII

Ensimmäinen askel on  3D Styku-vartioskanneri  joka analysoi kehosi koostumuksen 3D-kuvan avulla. Lisämenetelmien, kuten skinfold mittaus  ja bioimpedanssi, sinä  voi määrittää rasvan, lihasmassasi ja veden prosentuaalisen osuuden kehon eri osista

LUKEA  Partiolaiset valmistelevat 60 vuotta kehonrakennusta

Tämän tiedon avulla se voi opastaa sinua määrittämään riittävän ruokavalion. Sen lisäksi, että olet luonut harjoitusrutiinin, joka laskee kehon rasvaprosenttia. Se opettaa myös sinulle, kuinka voit muuttaa ruokailutottumuksia korvaamalla ne terveellisemmillä. Jos tarvitset laihtua, se auttaa sinua saavuttamaan sen lisäämällä aina lihasmassaa. Ravitsemusterapeutti voi neuvoa sinulle parhainta tapaa järjestää ateriat ja perheesi ruoat. Opettaa sinulle terveellisiä reseptejä ruoanlaittoon säilyttäen kaikki sen ominaisuudet.

https://gimnasioenergyalbacete.es/wp-content/uploads/2018/04/fitness-styku.jpg

RAVINTO JA KUNNOSSAPITO

Kunto on erittäin vaadittu urheilutapa useimmissa kuntosaleissa. Varsinkin kun haluat laihtua ja määritellä hahmosi. Sen lisäksi, että se tarjoaa koko keholle esteettisen ulkonäön, se parantaa myös sitä suorittavan ihmisen yleistä terveyttä. Kuten muutkin urheilulajit, kunto tarvitsee myös urheiluravintoa, joka on mukautettu liikunnan erityispiirteisiin ja jonka kuntosalisi ravitsemusterapeutti tietää. täydellisyyteen.

Sinun ei tarvitse olla kehonrakennusalan tai kehonrakennusalan ammattilainen oikean ruokavalion tekemiseksi. Ravitsemusteknikko osaa kertoa sinulle parhaan tavan vähentää tarvitsemasi rasvakudoksen kehosta. Samalla saat lihaksia ja ääntä.

HÄTÄ PAINOA TERVEELLISESTI JA OHJAAVALLA TAPAALLA

Jos aiot liittyä  kuntosali Albacetessa  Kehotamme teitä kysymään aiheesta RetoStyku kuntosalin energiassa . Laaja kokemus maaliskuuía Tébar Ruiz, ruokavalion ravitsemusterapeutti ja vanhempi teknikko dietiikassa (TSD) on hyppysissäsi saadaksesi haluamasi kehon terveyden ja hyvinvoinnin avulla.

Share