Lihaksia ja muuta! Ravintoblogi, joka erottuu eniten verkossa!

Lihaksia ja muuta! Ravintoblogi, joka erottuu eniten verkossa!

Tervetuloa lihakseen ja muuhun! Ravintoblogi, joka erottuu eniten verkossa!

Me olemme blogi, jonka tarkoituksena on auttaa ja tiedottaa ihmisille, jotka haluavat muuttaa imagoaan. Osoittaa, että terveellisen elämän ylläpitäminen ei ole vaikeaa. Tällä hetkellä ja päivittäisen elämänrytmin vuoksi emme voi aina keskittyä asioiden hoitamiseen hyvin, MusculoYmin kanssaás … tämä on ohi! Seuraa neuvoja ja pidä huolta itsestäsi kuin koskaan ennen!

Tiedätkö mitä syödä koulutuksen jälkeen?

Monet amatöörit kehonrakennus maailman- sinulla on huono tapa tai tietämättömyys olla syömättä ruokaa harjoituksen jälkeen. 

http://2.bp.blogspot.com/-ptzzkx1bzQw/TzUsjUbSkwI/AAAAAAAAAeQ/cnXToGc4YC0/s200/manzana-post-entreno.jpgMonet teistä saattavat ajatella, ” Minulla on jo proteiini-ravistus ravintolisäaineena koulutuksen jälkeen . ”

Mutta tarvitsetko sitä todella? Tiedätkö mitä myrkyllisiä jätteitä suodatat maksan läpi? Kuinka tiedät, että et pidä ravintolisästä etusijalla enemmän kuin ruokaa? Nämä ovat kysymyksiä, joista kokemukseni mukaan suurin osa tämän urheilun kannattajista ei tiedä. Jotta lisäravinne toimisi 100%, meidän on ensin oikaistava ja tyydytettävä kaikki ravitsemukselliset tarpeemme luonnollisesti. Vain tällä tavalla saamme kaiken irti urheilulisäkestämme.

Kuvittele nyt # 39 maailma ilman täydentämistä. Missä meidän osuutemme lihaksikkaan kehon rakentamisessa riippuu oikeasta ruokavaliosta, riittävästä harjoittelusta ja palautumisen välttämättömyydestä. Kolme välttämätöntä tekijää lihaksen kehityksessä. 

Meidän on pidettävä mielessä velvollisuus syödä oikein urheiluharjoituksen lopussa. Palautumisemme ja lihaksen kasvu riippuvat siitä.

Harjoituksen aikana lihaskuidut kärsivät pienistä mikrotaukoista vaivan seurauksena. Joka sitten on palautettava heidän seuraavan lihaksen koon lisääntymisen vuoksi.

Jos tavoitteemme on saavuttaa muotoiltu, hoidettu, kova, symmetrinen ja laadukkaalla lihaksella varustettu vartalo, meillä on tai ovat ”pakko” tehdä asiat hyvin ja ajatella itseämme.

Älkäämme häiritsemässä vääriä voimistelupäästöjä, jotka uskovat omistavansa kymmenen käskyä ”saada vahva.”

 

http://1.bp.blogspot.com/-19HQQqrZakQ/TzUs1jMo5jI/AAAAAAAAAeg/wLFGdpgqa58/s320/Alimentacion+Post+Entrenamiento.jpg

Annetaan # 39; lopettaa väärät katuaiheet ja tehdä asiat oikein ja tietäen.

http://1.bp.blogspot.com/-znwwU2v4s14/TzUtH9TgmZI/AAAAAAAAAeo/DDDVmchAdZ4/s320/post-entreno2.jpgKun koulutamme, kehomme menee sisään hajoamista eli energiavarastot tyhjennetään, lihaskuidut tuhoutuvat ja menettää myös vettä. Syöminen koulutuksen jälkeen on tärkeää, koska kehomme on alttiimpi keräämään ja varastoimaan energiaa palautumisprosessia varten.

LUKEA  Mikä on Synthol: Aine, joka Popeye pisti ruumiinsa ja joka vaaransi hänen elämänsä

On suositeltavaa olla antamatta yli puolitoista tuntia syödä harjoituksen jälkeen , koska siihen saakka on kun arvioidaan, että elimistö imeytyy ravintoaineisiin nopeammin. Siksi, monta kertaa, etenkin jos harjoittelu on ollut intensiivistä, tunnemme raa’an nälän tunteen, koska kehomme itkee meitä täyttämään energiastankit nyt, jolloin se parhaiten assimiloi ne.

 syöminen hetkiä koulutuksen jälkeen tulee olemaan enemmän energiaa käytettävissä, kun menemme tekemään seuraava harjoitus ja toipua ennen perustavanlaatuista, jos etsimme on suorituskyky. Lyhentämme myös sitä väsymysjaksoa, jolloin olemme hyvin väsyneitä harjoituksen jälkeen. Talletukset glykogeenin ja järjestely aminohappoja että veri on avaimet parempaan toipumiseen, joka menee hyvin, jos me Suunnittele ruokavalio harjoittelun jälkeen.

Ruoat, jotka syövät koulutuksen jälkeen, tulevat olemaan erilaisia ​​sen mukaan, mitä olemme tehneet: sydän-, verisuoni-, painot, joukkueurheilu, kehonrakennus … mutta sinun ei pidä hukata hyvää nesteytys perustuu veteen, proteiiniruoat kuten lihaa, tonnikalaa tai kalkkunaa ja ruoka, jossa on paljon hiilihydraatteja kuten leipää tai pastaa. Varsinkin jos olemme tehneet sydän- ja verisuonitautia, meidän on myös huolehdittava siitä antioksidantit , jonka otamme hedelmistä, vihanneksista tai pähkinöistä.

Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla pystymme lisäämään lihasmassaamme oikealla ja luonnollisella tavalla. Kuluttaen ravinteita ja antioksidantteja kun kehomme sitä tarvitsee, haluamasi kehomme saavuttaminen on ajan ja omistautumisen kysymys.

 

Share