Mikä on Synthol: Aine, joka Popeye pisti ruumiinsa ja joka vaaransi hänen elämänsä

Mikä on Synthol: Aine, joka Popeye pisti ruumiinsa ja joka vaaransi hänen elämänsä

 

Mikä on Synthol, aine, jonka Popeye ruiskutti kehossaan ja joka vaaransi hänen henkensä?

Kirill Tereshin, Valdir Segato tai Gregg Valentino olivat niitä, jotka päättivät ruiskuttaa öljyä lihaksiin esteettisen muutoksen aikaansaamiseksi huolimatta seuraavista seurauksista

Kortin kuvan korkki

Robotti, lue minulle uutiset: 

85% öljystä, 7,5% lidokaiinista ja 7,5% alkoholista ovat ainesosia, jotka muodostavat Syntholin, aine, joka käytännössä deformoi kehon ja asettaa sen kuluttajan terveyden vaaraan.  ”nopea tie” pakkomielle heidän ruumiinsa suhteen, joka ei kunnioita harjoitteluohjelmaa ja terveellisiä ruokailutottumuksia.

Venäläinen ”kippari Kalle” Kirill Tereshin , joka teki otsikoita uudelleen debytoidessaan taistelulajeissa, ei ole ainoa nykyään tunnettu tapaus. Etelä-Amerikassa Brasilia on maa, jossa eniten tapauksia tuli virusperäisiä Arlindo de Souza , Romario Dos Santos Alves ja Valdir Segato esimerkkinä.

Olympialainen kehonrakentaja Francisco Ozores puhui Infobae tästä tuotteesta, joka hylätään täysin kehonrakennuksen maailmassa, ”koska se ei tuo mitään hyötyä ei voimasta, fyysisesti tai esteettisesti.

Venäläinen ”kippari Kalle” pisti Syntholin syliinsä (@ kirilltereshin96)

Ne, jotka käyttävät tätä öljyä injektioiden kautta, tunnetaan nimellä  ”Ihmisen Hulk” , vuoksi lihakselliset muodonmuutokset, joita ne paljastavat kehossaan käsivarsissa, kpl ja takana.

“Syntholia käytetään yleensä kehon pullistumien luomiseen jolla ei tietenkään ole mitään urheilutoimintoa, koska se ei tuo parannuksia urheilun suorituskykyyn. Se vain antaa sinulle näkökohdan paikallisesta turvotuksesta koska sitä käytetään tietyllä alueella, ”sanoo Ozores.

Myös konsultoivan FITDESAn johtaja tunnusti sen on aine, jota ei sallita kehonrakennuksessa siitä asti kun, “se on helppo havaita, koska alueella, jolla sitä levitettiin, havaitaan epänormaalia tulehdusta. Se on rangaistavaa eikä sitä säännellä kehonrakennuksessa, joten urheilija hylätään. ” Lisäksi hän katsoo sen ”se voi liittyä enemmän estetiikkaan ja pakkomielle, että haluaa luoda kehon, jolla on tietyt epänormaalit ja eri mittasuhteet, kuin itse urheiluun” koska vahvuus on sama, vaikka lihakset ovat isommat .

LUKEA  Parodioita kummisetälle

 

(Instagram: @romariohulkbrasileirooficial)

(Instagram: @romariohulkbrasileirooficial) ”Brasilialainen Hulk”, injektoitiin aseisiin, pecsiin ja takaisin

Chris Clarkin 80 # 39 aikana luoma tuote alkoi liikkua markkinoilla ajatuksella lääketieteellisesti auttaa ihmisiä, joiden lihassryhmä on selvästi jäljessä muut ja kun luonnollista tasapainoa ei saavuteta koulutuksen perusteella.

”Argentiinassa ei tunneta suuria tapauksia, ja sitä on melko vaikea saada. Minulla ei ole tietoa siitä, että joku myy sitä tai markkinoi sitä suoraan tai jolla on ilmainen myynti, ”sanoi Francisco Ozores ja lisäsi: ” Jos hän on erittäin kuuluisa Brasiliassa . On monia tapauksia # 39; vaikuttajia # 39; jotka eivät ole esimerkkejä mistään. Muilla Etelä-Amerikan aloilla se ei ole kovin suosittu. ”

Brasilialaiset veljet turvautuivat myös steroidien lisäksi Syntholin käyttöön

Brasilialaiset veljet turvautuivat myös steroidien lisäksi Syntholin käyttöön

Sen liiallinen käyttö voi aiheuttaa monia riskejä. Sekä nuori Kirill Tereshin että kokenut Valdir Segato kärsivät jo seurauksista ja molemmat joutuivat keskeyttämään sen käytön lääkärin suosituksesta.

“Koska se on paikallinen öljy, imeytyminen vie kauan . Se on kivulias prosessi, joka on injektoitava öljy ja imeytyy vereen uudelleen voi vaurioittaa muita elimiä. Se voidaan havaita myös keholle haitallisena ulkoisena aineena, ja keho voi hylätä sen kapseloimalla sen ja johtaen paikalliseen infektioon, joka voi päätyä raajojen vuotamiseen, leikkauksiin tai amputointeihin, ” sanoi Ozores.

Pistoskohtaan liittyvä krooninen kipu , ulkonäkö lihasfibroosi , infektiot ja keuhkojen tai aivojen vaarat voi olla myös muu kehon reaktio # 39; s injektioon annettavan Syntholin kulutukseen. 

Share