Parodioita kummisetälle

Parodioita kummisetälle

Varmasti löytyy jostakin Simpsonien jaksosta parodia elokuvasta, musiikillisesta ryhmästä, maalauksesta jne.

Mahdollisesti yksi elokuvista, joilla on eniten parodioita Simsponissa, on ”Kummisetä”, Simpsonista on monia jaksoja, joissa parodioita tehdään koko saagaan, aion näyttää sinulle parodioita:
 

simpsons_godfather_homage.jpg

Tämä on yksi kummisetin tunnetuimmista kohtauksista, John Marley herää ja löytää suosikkihevosensa pään ( video) … jaksossa ”Lisan poni” (Kausi 3), Homer ostaa Lisa: n ponin saadakseen hänet rakastamaan häntä uudestaan. Lisa ei tiedä numeroa 39. Tietää siihen asti, kunnes eräänä aamuna hän herää ponnin vieressä sängyssä. Soittava musiikki on samaa kuin siinä. kohtaus elokuvasta … ja toisaalta siellä on episodi ”Hullu pää” (Kausi 1) Bart katkaisee Jebedian (Springfieldin perustajan) patsaan pään pitääkseen heistä. Joillekin seuralaisille, seuraavana päivänä sen jälkeen kun hän on leikannut pään patsaasta, Bart herää pään vierellä.
 

http://2.bp.blogspot.com/_mnbo46hxGY8/SFqFsaUgg1I/AAAAAAAAAUM/6bkhM90n6_8/s400/elpadrino3.jpg

Tässä elokuvan kohtauksessa James Caan tapetaan tietullilla, on luku, jossa sama kohtaus esiintyy, jakso on ”Kaikki käy uunissa ja sodassa”, ja siinä kohtauksessa sama näyttelijä (toisen henkilön näytelmä) tapetaan samalla tavalla ja myös tietullilla, mutta kuvan vasemmalla puolella oleva parodia on toisesta jaksosta ”Herra Lumiaura” (Kausi 4), Homer poistaa lumen koulusta antaen heille mahdollisuuden antaa luokalle. Bart # 39: n luokkatoverit kostovat häntä heittämällä lumipalloja.

Elokuvassa James Caan lyö Gianni Russoa, sama tapahtuu simpsons-jaksossa, jossa Marge harjoittaa kehonrakennusta, kun varas hyökkäsi heihin ja piiloutui taloonsa pelosta, kun menee kävelylle kadulle kohtaa sama varas, mutta tällä kertaa hän kostaa.

http://3.bp.blogspot.com/-1O4jL5Hvi4Q/T3XXTHe7QVI/AAAAAAAAAfA/TWQOYyH4dIQ/s320/imagen.jpg

”Tony rasvaa” (tai Fat Tony) on hyvin samanlainen kuin Vito Corleone (toistaa Marlon Brando), sama näkökohta, samanlainen ääni ja sama ”työ”, myös viholliset tappovat nämä kaksi, mutta se ei ole ainutlaatuinen, Tony # 39: n poika, jota kutsutaan Michaeliksi ja elokuvassa poika ”Vito” on sama nimi (Michael Corleone) ja ne ovat myös hyvin samankaltaisia:

LUKEA  Dorian Yatesin ruokavalio ja ravitsemusvinkit lihaksen lisäämiseen

http://3.bp.blogspot.com/-CDirCA4yiEI/T3XZUKUixfI/AAAAAAAAAfI/p1SvnzFZudo/s320/imagen.jpg

 

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110808092533/lossimpson/es/images/7/79/ElPadrinoIII.png

Jaksossa ”Moe ja vauva blues” (Kausi 14) Maggie huolehtii Moesta, kun hän pelastaa hänen henkensä, joten Moesta tulee Maggien # 39 lapsenvahti, joka yhdessä jakson kohtauksessa päättää kertoa hänelle tarinan, mutta kun hän ei löytänyt kirjaa, joka näytti mielenkiintoiselta , hän kertoi hänelle Kummisetin kolme elokuvaa.

Jaksossa ”viimeinen uloskäynti Springfieldiin” Homerosta tulee ammattiliiton päällikkö (minä # 39; olen varma, että kaikki muistavat noin …: hammasvakuutukset, Lisa tarvitsee laitteen … xD), kun Homer ajattelee, mikä olisi hänen elämänsä, jos hän omistautuisi siihen , hän tekee sen muistaen kohtauksen Kummisetä II: lta.

Jakson loppu ”Kokki, kelkka, nainen ja hänen homeri” (kausi 18) on käytännössä sama kuin Kummisetä-elokuvassa ( video- )

Mitä mieltä sinä olet? Toivottavasti pidit siitä, minulla oli vaikea tehdä kirjoitusta, koska olen nähnyt vain kohtauksen Kummisetä, mutta en ole nähnyt mitään muuta kahta elokuvaa (en ole edes nähnyt koko ensimmäistä …) Näen heidät, kun minulla on aikaa … ja minusta tuntuu selkeältä xD: ltä.

Share