Salainen painonnostustekniikka päivittäisiin harjoitteluisi

Salainen painonnostustekniikka päivittäisiin harjoitteluisi

Tässä artikkelissa aion puhua hyvin yksinkertaisesta tempusta, jota on käytetty vuosia sitten räjähtävän lihaksen kasvun saavuttamiseksi. Nykyään se unohdetaan jonkin verran, mutta siihen ei ole syytä, päinvastoin!

Tämä painonnostotekniikka oli kehonrakennuksen faneiden keskuudessa erittäin suosittu kauan ennen sinua, rakkaat lukijat, nostaneet painoja … tai jopa kävellen, hups. Ja on sääli, että sitä ei käytetä niin paljon, koska mahdollisuus saada hyviä tuloksia menetetään. Joten lue lisää oppiaksesi lisää hyötymään kehonrakennustehtävistäsi.

Kehonrakennuksessa lihaksen kasvun ja kehittymisen kannalta on välttämätöntä altistaa lihakset suurelle jännitykselle. Kun lihakset ovat ylikuormitetut enemmän jännitteitä kuin ne olivat viime kerralla, lihasjärjestelmä käynnistää hypertrofian mekanismin tai lisääntyneen massan, mikä johtaa lihaksen koon ja voiman kasvuun.

Mitä suurempi lihasjännitysvoima, sitä enemmän kudosta stimuloidaan. Siksi, jotta lihaksillasi olisi parhaat kasvumahdollisuudet, on tarpeen soveltaa heihin hyvää stimulaatiotekniikkaa painoharjoitteluohjelmassasi.

Nyt riittää puhetta ja anna # 39: n aloittaa liiketoiminta. Oletko koskaan kuullut negatiivisesta mainostamisesta? Tai eksentrinen supistumisharjoittelu? Se on painonharjoitustekniikka, joka asettaa lihakset erittäin vaativaksi, jopa enemmän kuin perinteinen painonnosto. Tämä lisääntynyt stressi lihaksessa johtaa lisääntyneeseen lihaksen kasvuun. Epäkeskoinen tai negatiivinen supistuminen on kuin hissi menee alas. Painoa nostettaessa lihaksen jännitys on vähemmän kuin kun painoa lasketaan. Lihasjännityksen kasvu alaspäin tapahtuvan liikkeen aikana johtuu lihaskuitujen pidentymisestä ja kunkin lihaskuidun jännityksen lisääntymisestä, mikä johtaa lihasten kasvupotentiaalin lisääntymiseen.
 

http://bp3.blogger.com/_vSgKcoOFeJI/SBc_c6YjNdI/AAAAAAAAAoQ/GaanvkBtbZQ/s400/activities-weight-training.jpg

Toinen esimerkki tästä on lehdistöpankki. Baarin nostaminen täyden pidennyskohdan kohdalle ja sitten alempi laskeminen uudelleen yrittäen olla antamatta sen pudota liian nopeasti ja lyödä kurkkuasi, tunnetaan eksentrisenä supistumisena. Mitä kauemmin tanko laskee, sitä enemmän lihaskuituja stimuloidaan, ja lihaskasvun mahdollisuus kasvaa.

Ihmisen lihakset ovat hieno asia, joka voi nostaa jopa 40% enemmän painoa negatiivisen liikkeen (tai epäkeskeisen supistumisen) aikana kuin se voi positiivisen lihaksen supistumisen aikana. Positiivinen supistuminen (painonnosto) on silloin, kun lihaskuidut lyhenevät.

LUKEA  Urheilijan ravitsemus ja sen merkitys

Se 40%: n ylimääräinen paino, jonka voit nostaa negatiivisessa supistuksessa, lisää painoharjoituksen intensiivisyyttä ja lisää stimulaatiota lihaksillesi. Siksi saavutetaan maksimaalinen jännitys ja optimaalinen stimulaatiotaso lihaksen kasvulle ja kehitykselle.

Huomaa, että negatiivisen painonnostotekniikan on osoitettu lisäävän lihaskuituvaurioita ja lisäävän lihaskipua. Tämä ylimääräinen lihastrauma on seurausta enemmän, intensiivisemmästä ja tarkemmasta lihaksen harjoittelusta. Tämän intensiteetin lisääntymisen myötä saadaan lyhyempiä harjoittelujaksoja ja lisääntynyt lihaskasvuprosessin nopeus.

Haluttujen lihaksen rakentaminen on helpompaa kuin luulit, kunhan käytät negatiivista toistoa. Syötä se painonnosto-ohjelmaan nyt lisätäksesi lihasmassan kasvattamisnopeutta.

Share