Schwarzenegger: Trump on Terminaattori, Hän haluaa lopettaa etenemisen ja tulevaisuuden

Schwarzenegger: Trump on Terminaattori, Hän haluaa lopettaa etenemisen ja tulevaisuuden

Schwarzenegger: ”Trump on Terminaattori, hän haluaa lopettaa etenemisen ja tulevaisuuden”

Näyttelijä, liikemies, kehonrakentaja ja entinen Kalifornian tasavallan kuvernööri Arnold Schwarzenegger vakuuttaa, että Donald Trump ”on Terminaattori” koska Efe-haastattelun mukaan hän haluaa lopettaa kyseisen Pohjois-Amerikan valtion ja ”lopettaa kaiken etenemisen ja kaikenlaisilla tulevaisuudentoivoilla ”.

Näyttelijä on Barcelonassa (Koillis-Espanja) Arnold Classic Europe -kilpailussa, joka on kulttuurin ja kuntosalin mestaruuskilpailu viikonloppuna.

Schwarzenegger on vankka ympäristönsuojelija ja moitti maailman johtajia heidän puutteensa vuoksi ”tahtoa ja sisua” vastaamaan nykyiseen ilmastokriisiin.
Huolimatta republikaanisesta kuulumisestaan ​​Schwarzenegger (Thal, Itävalta, 1947) arvostelee voimakkaasti Trumpia, joka on äskettäin peruuttanut liittovaltion luvan, joka antoi Kalifornialle mahdollisuuden olla omat standardit saastuttavien päästöjen estämiseksi: ”Meidän on päästävä eroon siitä mahdollisimman pian ”, Lause.

”Se mitä hän tekee, on rikollista!” Schwarzenegger, joka pahoittelee Trumpin päätöstä pakottaa Kalifornia alentamaan pilaantumisrajojaan, kritisoi myös liittovaltion ympäristöpolitiikkaa: ”Se on päästä eroon aiempien presidenttien hyväksymistä ympäristömääräyksistä ja -lakeista ”.

Entinen kuvernööri sanoo, että Kalifornian # 39; s ”ankaria ympäristölakeja”, jotka ovat vähentäneet pilaavien kaasupäästöjen määrää ja lisänneet uusiutuvaa energiaa, ovat ”esimerkki menestyksestä” kaikille.

Se katsoo, että ne eivät ole ristiriidassa talouskasvun kanssa, koska tällä hetkellä valtio yksin on viides maailman taloudellinen voima Yhdysvaltojen, Kiinan, Japanin ja Saksan takana.

”He politisoivat ongelman sanoen, että kyse on vasemman tai oikean siiven kysymyksestä. Se on hölynpölyä ”, moitti näyttelijää, joka kiittää ympäri maailmaa olevien nuorten ilmaston hyväksi toteutettavia mobilisaatioita, jotka hänen mukaansa kärsivät“ monet virheet, joita nyt tehdään ”.

”Vanhat miehet, jotka loivat tämän ongelman, kuolevat 30 tai 40 vuoden kuluttua, mutta nämä lapset perivät ruuvatun planeetan,” hän korostaa.

Entinen kuvernööri suhtautuu erittäin kriittisesti maailman johtajiin nähden, koska se ei toiminut sellaisenaan ”tosi virkamiehet” ja ”tekemättä mitään”, siitä huolimatta ”väestö pyytää ryhtymään toimiin pilaantumisen torjumiseksi.”

LUKEA  Urheilijan ravitsemus ja sen merkitys

Schwarzeneggerin mukaan poliitikot ”ovat jumissa ideologioissaan, valehtelevat, he eivät täytä lupauksiaan, he huijaavat ja imevät öljy-yhtiöitä.”

Arnold Classic Europe -julkaisun lisäksi Schwarzenegger on mainostanut viimeisintä elokuvaaan “Terminaattori: Dark Destiny” Barcelonassa kuudennen erän tässä fiktiivisessä sarjassa ihmisen näköisistä androideista, jotka on ohjelmoitu tappamaan ihmisiä.

”Olen hyvin ylpeä hänestä, mielestäni olemme tehneet fantastista työtä,” hän korostaa uudesta elokuvastaan.

Entinen kuvernööri on tunnustanut rakkautensa Barcelonaan ja Espanjaan, joissa tämä urheilutapahtuma on järjestetty yhdeksännen vuoden ajan, ja vakuuttaa, että hän ”rakkaus” vielä yksi elokuva täällä.

“Tein yhden kahdeksankymmenenluvulla, # 39; Conan barbaari # 39;, mutta se olisi hienoa tehdä toinen. Paikat ovat upeita, heillä on paljon tarjottavaa ”, huomauttaa suosittu näyttelijä.

Hänen puolustuksessaan ”terve planeetta”, näyttelijä väittää hänen ”kunto liike”, jonka hän on vienyt muutaman päivän Barcelonaan edistämään terveellisiä tapoja ja vaatimaan urheilun osallisuutta.

“Kehonrakentamisessa ja painonnostoissa taakka painaa yhtä hyvin riippumatta siitä, oletko rikas vai köyhä, nuori tai vanha, muslimi, katolinen tai juutalainen; se on hyvä asia urheilussa, kaikki ovat tasa-arvoisia ”, hän toteaa.EFE

Share