Tacfit Commando Review – Scott Sonnon -ohjelman edut ja haitat

Tacfit Commando Review – Scott Sonnon -ohjelman edut ja haitat

Tacfit Commando Review – Scott Sonnon # 39 -ohjelman edut ja haitat

Scott Sonnonin Tacfit Commando on suosittu kehonpainoharjoitteluohjelma. Tässä Tacfit Commando -katsauksessa katsomme tätä ohjelmaa ja katsomme, mitkä ovat Scott Sonnon # 39: n tuotteiden edut ja haitat.

Tacfit Commando – yleiskatsaus – mikä se on?

Tacfit Commando -painonnosto-ohjelma on erittäin innovatiivinen järjestelmä, jonka on kehittänyt yksi maailman tunnetuimmista terveysasiantuntijoista, Scott Sonnon. Sen sijaan, että keskityttäisiin kehonrakennuksen esteettiseen osaan, joka vain parantaa ulkonäköä, mutta ei kehon nykyistä kuntoa, Scott Sonnon kehittää harjoituksia, jotka voivat lisätä liikkumisvapautta ja lisätä toiminnallista voimaa samaan aikaan. .

Scott Sonnon tarjoaa Tacfit-komento-ohjelmaansa kaksi versiota: peruspaketti ja deluxe-paketti. Yhteenvetona, tässä ovat kunkin paketin komponentit:

Peruspaketti sisältää:

1. Lyhyt valtuutuskäsikirja

2. Kohdekalenteri

3. Informatiivinen didaktinen kirjasto elokuvan tavoitteesta

4. Ops Exclusive Video Clip -sarjan ratkaisujen palautustekniikat

Deluxe-paketti sisältää:

1. Seuraavat tehtävät simuloivat elokuvat

2. Nopeiden palautumisten ja hengitysteiden salaisuudet erityisoperaatioissa

3. Taktisen valmistelun ruokavaliosuunnitelma

4. Warriors Resepti -kirja

5. Ladattava DVD ”kentällä”

Nyt # 39; puhutaan joihinkin tämän ohjelman ammattilaisista ja haitoista:

Tacfit Commando yleiskatsaus – edut ja haitat

Ammattilaiset

Se vie vain vähän aikaa

Tacfit Commandossa tarvitset vain noin 30 minuuttia aikasi liikuntaan. Sotilailla ei ole paljon aikaa rentoutua, heillä on tiukat aikataulut noudatettavaksi, joten 30 minuuttia päivässä on kaikki mitä tarvitset.

Voidaan tehdä missä tahansa ilman erikoisvarusteita

Tacfit Commandossa ei tarvitse käyttää mitään laitteita tämän ohjelman hyötyjen maksimoimiseksi.

Kunto-asiantuntijan kattava ohjelma

Ei ole epäilystäkään siitä, että Scott Sonnon on alan asiantuntija. Scott on ollut kulman takana ja kouluttanut lukuisia sotilasyksiköitä valmistautumaan taisteluun. Sinun on oltava asiantuntija kouluttaaksesi Israelin armeijan pääyksiköitä, ja kaveri ei ole edes israelilainen, mikä tekee hänestä entistä uskomatonta.

Täysi 60 päivän rahat takaisin -takuu

LUKEA  Partiolaiset valmistelevat 60 vuotta kehonrakennusta

Ohjelmaa tukee 60 päivän rahat takaisin -takuu, ja jos et ole täysin tyytyväinen, saat palautuksen.

Miinukset

Jotkut kovat harjoitukset

Jotkut Scott Sonnon -ohjelman harjoituksista ovat erittäin vaikeita. Joidenkin niistä toistaminen voi olla vaikeaa. Tämän näyttelyn rytmiin pääseminen vie aikaa, joten pidä se mielessä, kun saat sen ja vie aikaa.

Ei varten ”malli” tarkoituksiin

Tämä koulutus keskittyy sarjaan painoharjoittelujärjestelmiä, kun taas sen päätavoite on saada kehosi toiminnallinen vahvuus. Jos päätavoitteesi on saada toivottava rasvatappio nopeasti, tai rakentaa kehosi kuin miesmalli, tämä ohjelma ei ole sinulle. Se ei ole tarkalleen huijaus, mutta jotain, mitä sinun pitäisi tietää.

Deluxe-paketti on paljon parempi kuin peruspaketti

Scott Sonnon Warriors -reseptit ja ruokavalio-ohjeet ovat saatavana vain Tacfit Commando Deluxe -paketissa. Mielestäni ne olisi pitänyt sisällyttää myös peruspakettiin, koska ne ovat erittäin tärkeitä.

Tacfit-komentojen yleiskatsaus – selkänoja

Periaatteessa Scott Sonnon # 39; s Tacfit Commando on erittäin kattava ja ainutlaatuinen ohjelma, jonka avulla saat kehosi ja mielen eliittitaistelijoiden, erikoisoperaatioiden joukkojen, hylkeiden ja salapeiteiden tasolle.

Muista kuitenkin, että tämä ohjelma ei sovellu kehonrakentajille ja vaatii jonkin aikaa hallita. Toivon, että tämä Tacfit Commando -arvostelu on ollut hyödyllinen sinulle, kaikkea hyvää! 

Share