Vadelma Ketonit – ovatko ne hyviä laihtumiseen

Vadelma Ketonit – ovatko ne hyviä laihtumiseen

Jos haluat laihtua, et ole yksin. Ongelmana on, että tavanomaiset rasvatappio- tai kalorihäviomenetelmät ovat niin vaikeita, että arviolta 85% ihmisistä on epäonnistunut. Mutta älä # 39; hätää, sinun ei tarvitse olla osa näitä lukuja. Onneksi joka päivä on enemmän ja parempia vaihtoehtoja, kuten vadelmaketonit.

Vadelmaketonien sanotaan aiheuttavan solujen sisällä olevan rasvan hajoamisen tehokkaammin, mikä auttaa vartaloasi rasvan nopeammassa leviämisessä. Adiponektiinitasot väitetään myös lisääntyä . Adiponektiini on hormoni, joka toimii suoraan aineenvaihdunnan säätelyssä.

Yleisemmin, vadelmaketonit ovat yhdiste, joka antaa vadelmille ominaisen tuoksun. Jotkut ihmiset (ja heidän opinnot) väittävät kuitenkin, että se tarjoaa myös terveyttä hyötyjä , mukaan lukien laihtuminen hyötyjä .

Vadelmaketonilisäaineet ovat saaneet suosiota terveellisessä ruoassa kohtauksena painonpudotuksen apuna. Lue, kun puhumme aiheesta vadelmaketonien käyttö samoin kuin muut ominaisuudet.

Vadelmaketonien käyttö

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-1.jpg

Terveellisten ruokien ja lisäravinteiden valmistajat väittävät, että vadelmaketonit voivat parantaa terveyttä , mutta näiden terveysväitteiden taustalla oleva tutkimus on edelleen rajallista.

Jäljempänä keskustelemme vadelmaketonien mahdollisista käyttötavoista ja selitämme kunkin käytön taustalla olevaa tiedettä.

Painonpudotus

Jotkut ihmiset uskovat, että vadelmaketonit auttavat painonpudotuksessa. Sivuston mukaan www.cetonadeframbuesa.net/  ” tällä kemikaalilla on ominaisuus lisätä lihasmassaa, joten se voi olla sopiva kehonrakennusta harjoittaville ihmisille, koska se nopeuttaa aineenvaihduntaa ja aiheuttaa termogeenisen vaikutuksen .” Se tarkoittaa, että kehon lämpötila nousee , nostaen myös poltettujen kalorien määrää. Mikä sallii rasvan poistamisen.

Muut käyttötavat

Vadelmaketonien ominaisuuksista on myös puhuttu paljon:

  • Maksasairaus . Tulokset a Vuoden 2012 eläintutkimus viittaavat siihen, että vadelmaketonit pystyivät vähentämään tämän taudin riskiä jyrsijöillä, jotka käyttivät korkearasvaista ruokavaliota edellä mainituissa tutkimuksissa.
  • Tulehdus . Vadelmien syöminen voi auttaa vähentämään kroonista tulehdusta, jonka asiantuntijoiden mielestä on merkitystä lukuisten terveystilojen kehittymisessä.
  • Kauneus . Vadelmaketoninesteen levittäminen päänahaan stimuloi kasvua ja pysäyttää laskun.
LUKEA  Mikä on Synthol: Aine, joka Popeye pisti ruumiinsa ja joka vaaransi hänen elämänsä

Sivuvaikutukset

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-2.jpg

Jotkut tulokset ketonitutkimuksista voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia aivan kuten muutkin ravintolisät. Näihin voivat kuulua unettomuus tai korkea verenpaine.

Niiden, jotka harkitsevat vadelmaketonien käyttöä, pitäisi katso ensin lääkäri . Keskustelu lääkärin kanssa ennen vadelmaketonien ottamista on erityisen tärkeää etenkin ihmisille, jotka:

  • Onko sairaus
  • He ottavat reseptilääkkeitä
  • Ota yrttilisäaineita
  • Raskaana olevien tai imettävien naisten tulisi olla erityisen skeptisiä ketonien suhteen.

Lasten ei pidä ottaa lisäravinteita laihduttamiseksi.⚠

Annos

Ihmiset, jotka haluavat kokeilla ketoneja pieninä annoksina kuin tavalliset ravintolisät, voivat kokeilla syö suuria määriä vadelmia. Tuoreet vadelmat sisältävät ketoneja luonnollisessa tilassaan, ei synteettisiä ketoneja. Ne ovat myös yleensä turvallisia, vaikka suurten määrien hedelmien syöminen voi aiheuttaa ripulia tai muita vatsavaivoja joillekin ihmisille.

Share